Преди пет години, неочакван клиент се отбил в ресторанта на

...
Преди пет години, неочакван клиент се отбил в ресторанта на
Коментари Харесай

Собственик на ресторант приготвя безплатна храна за всяко бездомно куче, което го посети

Преди пет години, непредвиден клиент се отбил в ресторанта на Джерардо Ортис, в Перу. Било бездомно куче, в очите й се четяло апетит. Ортис елементарно би могъл да отпрати кучето. Но той не го е направил. Вместо да го изгони му приготвил безвъзмездна храна.

Същата вечер Ортис предложил на кучето безвъзмездна храна, направена особено за нея. И по този начин почнала една очарователна традиция, която продължава и до през днешния ден.

 безвъзмездна храна за безомни кучета

Всяка вечер оттова нататък гладното куче е стъпало и получавало безвъзмездна храна от ресторанта на Ортис. Но не лишило доста време, с цел да се чуе за добротата и щедростта на Ортис измежду общността на локалните бездомни дребни. С този първи клиент почнали да идват още кучета – и Ортис ги посрещал с безвъзмездна храна.

До ден сегашен многочислени бездомни кучета идват пред вратите на ресторанта на Ортис всяка вечер. Много от тях са постоянни „ клиенти “, до момента в който други са за първи път – всички се надяват да изпълнят корема си с помощта на добротата на притежателя.

 безвъзмездна храна за безомни кучета

Докато Ортис работи, той поглежда нагоре и вижда лицето на ново куче начело – чакайки учтиво, с цел да ревизира дали слухът, че там се предлага безвъзмездна храна е правилен. Винаги е по този начин.

„ За мен те са най-хубавите клиенти “, споделя Ортис

 безвъзмездна храна за безомни кучета

А неговите човешки клиенти одобряват този жест с отворени сърца. Вдъхновени от мъжът с положително сърце, те постоянно носят храна за гостуващите кучета.

„ За благополучие нашите клиенти реагират добре на кучетата “, споделя Ортис. „ Те са привързани към тях. “

 добрина,безплатна храна за бездомно куче

В последна сметка сладката рутина на Ортис за хранене на всички бездомни кучета, които го посещават, е освен това от това да ги защищити от апетит. Това им дава да схванат, че животът им има значение – истина, която Ортис на драго сърце им потвърждава всеки ден.

„ Те не ни заплащат с пари, само че ни заплащат със своето благополучие и размахване на опашки “, споделя Ортис.

„ Те са доста признателни и ние се радваме да даваме повече, в сравнение с да получаваме. От дете обичам животните и майка ми постоянно ни учеше да оказваме помощ на другите, както на хората, по този начин и на животните. Тя е моето ентусиазъм. “

Източник: mozache.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР