Преди пет години членове на най-известната италианска бизнес династия се

...
Преди пет години членове на най-известната италианска бизнес династия се
Коментари Харесай

20-годишната вражда за наследство, разделяща династията Фиат

Преди пет години членове на най-известната италианска бизнес династия се събраха в грандиозна вила от 18-ти век край Торино след погребението на Марела Аниели, вдовица на великия човек от 20-ти век фабрикант Джани Аниели.

Но вместо тъмно събиране, събитието се оказа най-новата точка на възпламеняване във омраза, която раздели фамилията, защото единственото оживяло дете на починалата двойка Маргарита се сблъска със сина си Джон Елкан поради многомилиардните пари на татко си -евро парцели. Те не са се виждали от този момент, съгласно няколко родственици.

Разколът още веднъж беше подложен в светлината на прожекторите предишния месец, когато управляващите нахлуха в дома и офисите на Elkann, началник на фамилния бизнес и ръководител на автомобилния производител Stellantis, след недоволство от майка му, че е оказал помощ на майка й да укрие италиански налози.

„ Маргерита Аниели преследва трите си най-големи деца и родителите си в съдилищата повече от 20 години “, споделиха юристите на Elkann сл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР