Преди откриването на 31-вите Световни студентски игри в Чънду Леонц

...
Преди откриването на 31-вите Световни студентски игри в Чънду Леонц
Коментари Харесай

Леонц Едер, изпълняващ длъжността президент на FISU, даде ексклузивно интервю за КМГ

Преди откриването на 31-вите Световни студентски игри в Чънду Леонц Едер, изпълняващ длъжността президент на Международната федерация за студентските спортове (FISU), даде извънредно изявление за Китайската медийна група.

Той показа своето неспокойствие и признателност на локалните поданици, на администрацията на Чънду и на организационния комитет на Универсиада. Според него това е освен празненство на спорта, само че и на културата и образованието като цяло.  

Леонц Едер добави още, че Универсиадата към този момент включва в себе си и голям брой разнообразни значими тематики, като да вземем за пример концепциите за зелен град, отбрана на околната среда и стабилно развиване. Университетските игри са всеобхватен план, който включва културата, спорта, образованието и голям брой типове завещание. Едно от тях е, че Чънду ще бъде хазаин на Световните игри през 2025 година По този метод всички от организационния комитет може да употребяват опита от Универсиада и да се подготвят за бъдещото спортно събитие. Според него Световните студентски игри в Чънду са специфични с концепцията на общо обмисляне. Той изрази убеденост, че това издание на Универсиадата ще бъде цялостен триумф.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР