Преди около една Джъстин и Хейли Бийбър си казаха Да

...
Преди около една Джъстин и Хейли Бийбър си казаха Да
Коментари Харесай

За какво се подготвят Джъстин и Хейли Бийбър

Преди към една Джъстин и Хейли Бийбър си споделиха " Да " на загадка гала , за която разбрахме в следствие от обществените мрежи. Двамата към този момент три пъти анулират втората гала, на която възнамеряват да поканят повече посетители, поради прочувственото положение на изпълнителя.

Преди време той показа, че страда от меланхолия. А Хейли, като една същински подкрепяща брачна половинка, му оказва помощ да мине през сложния интервал, с цел да може двамата щастливи да тръгнат към олтара за повторно.

В последните дни обаче се заприказва, че въпреки всичко ще забележим двамата влюбени в ролята на младоженци, и то след броени седмици.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Justin Bieber (@justinbieber) на Авг 17, 2019 в 10:21 PDT

Семейство Бийбър възнамерява сватбеното си празненство в Южна Каролина в края на септември , дни след първата си годишнина. Акцентът в него ще е църковната венчавка.
 Джъстин Бийбър, Хейли Бийбър и какъв брой се обичат двамата
Уроци по романтика от семейство Бийбър

Любов ли бе, да я опишеш

Джъстин и Хейли са поверили подготовката на сватбата си на сътрудник, който е провел не една и две звездни венчавки. Идеята да се венчаят идващия месец се е родила през май и към този момент прецизират финалните линии. На гостите са изпратени неофициални предложения в комиксов жанр, написа Daily Mail.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР