Преди около десет години Меган Фокс беше една от най-желаните

...
Преди около десет години Меган Фокс беше една от най-желаните
Коментари Харесай

Меган Фокс, психологическият й срив и движението MeToo

Преди към 10 години Меган Фокс беше една от най-желаните и сексапилни актриси в Холивуд. Точно тогава излезе филмът й " Тялото на Дженифър ". След това изчезна от полезрението на прожекторите, а повода за това се оказва точно напрежението от непрекъснатото внимание към нея. 33-годишната актриса споделя детайлности за прочувствения си и душевен срив пред Entertainment Tonight.
" Мисля, че претърпях същинска психическа рецесия - не желаех да се занимавам с нищо. Не желаех никой да ме вижда, не желаех да ме снимат, да давам изявленията, да се появявам на аления килим. Не желаех да се появявам пред хора от боязън и безспорната ми увереност, че иска ми се присмиват, " споделя Фокс.

Тя поселя, че е претърпява тежък интервал и признава, че също е била жертва на полов тормоз на работното място. " Мисля, че бях предходна през придвижването MeToo още преди то да се появи. Казвала съм го обществено: " Тези неща се случват, случиха се на мен и не е ОК ". Никой обаче не й е обърнал внимание, по думите й, поради метода, по който наподобява и по който се облича.

Последният филм с присъединяване на Меган Фокс - Zeroville на Джеймс Франко, излиза в края на септември.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР