Преди около 6 месеца ние от ГЕРБ-СДС, заедно с Демократична

...
Преди около 6 месеца ние от ГЕРБ-СДС, заедно с Демократична
Коментари Харесай

Георгиев: Бих посъветвал руските служби да се грижат за престъпления на територията на Русия, България е суверена държава

„ Преди към 6 месеца ние от ГЕРБ-СДС, дружно с „ Демократична България ” взехме изрично решение и оказахме на страната да реалокира Паметника на Съветската войска. Натоварили сме регионалния шеф да извърши това наше решение. Вече е подготвена подготовката да обявим интернационален архитектурен конкурс в какво да се трансформира това пространство ”. Това съобщи пред Нова тв ръководителят на СОС Георги Георгиев.

Относно новината, че съветската федерация разгласи, че ще стартира следствие за вандалските прояви против монумента, Георгиев сподели следното: „ Аз бих посъветвал съветските служби да се грижат за закононарушения на територията на Русия. България е суверена страна. Така, че имаме си задоволително способени органи, които ревизират сигнали ”.

Той разяснява и идния локален избор:

„ Ние сме най-голямата дясна партия и сме длъжни да излъчим най-хубавия претендент, тъй като досега не виждаме достоверна мощна дясна кандидатура, която да може да предложи на софиянци решенията, от които те имат потребност. Изборите в София доста постоянно са пленник на политическите борби, на огромната игра. Виждаме един политически миш маш, който ни бе препоръчан от тройната градска коалиция ”, добави още Георгиев.

За рисковото шофиране в София, Георгиев съобщи, че на 15 места е сложена нова алена настилка за понижаване скоростта на колите. Над 300 пък са осветените пешеходни пътеки. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР