Преди около 2 месеца, в Германия беше поставен нов рекорд

...
Преди около 2 месеца, в Германия беше поставен нов рекорд
Коментари Харесай

Финландци организираха рекордно светлинно шоу с автомобили Tesla

Преди към 2 месеца, в Германия беше подложен нов връх за синхронно аудио-светлинно шоу с коли на американския производител на електрически автомобили Tesla. Участие в събитието взеха 255 коли, а гледката несъмнено си струваше да се види.

След много сериозна и стройна организация, и с обещания за незабравимо преживяване, както и бонуси от страна на съорганизатори на събитието, финландските клубове и конгреси на Tesla осъществиха повече от безапелационен отговор на немските си сътрудници, като събраха на едно място 687 от своите електрически коли.



Функцията за аудио-светлинно шоу при Tesla предлага преживяване, в което може да се употребява освен осветителната и аудио системата на автомобила, само че също по този начин те да бъдат синхронизирани с съществени функционалности на самия електрически автомобил или електрически автомобили, като отваряне/затваряне на порти, стъкла, багажници и други.

Първоначално забавната функционалност беше притежание единствено на Tesla Model X, само че по-късно я получиха и притежателите на Model S, Model 3 и Model Y.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР