Преди няма и две седмици светът научи, че 83-годишният Ал

...
Преди няма и две седмици светът научи, че 83-годишният Ал
Коментари Харесай

Развълнуван ли е Ал Пачино, че ще става баща за четвърти път

Преди няма и две седмици светът научи, че 83-годишният Ал Пачино ще става татко за четвърти път. Майката на бебето е 29-годишната му другарка Нур Алфала, за която се знае, че е бременна в осмия месец.

Историята на двойката стартира през април предходната година. За първи път се заприказва, че сред тях се е заформил романс, когато са видяни да си потеглят дружно от ресторант в Калифорния.

За Нур Алфала се знае, че и преди Ал Пачино се е срещала с известни и по-възрастни от нея мъже. Имала е връзка с фронтмена на Rolling Stones Мик Джагър в продължение на една година, само че през 2018 година те се разделят.

Ал Пачино пък е татко на три деца, като най-голямото - щерка му Джули, е по-голяма от сегашната му другарка - на 33 години. Другите му две деца са от някогашната му Бевърли Д`Анджело - Антон и Оливия (22 г.).

В изявление за The New Yorker от 2014 година артистът споделя, че е виновен родител и желае да е част от живота на децата си. " Когато не съм, това ме разстройва ", споделя още той.

Ал Пачино обаче не е единственият, който в преклонна възраст още веднъж става татко. Колегата му Робърт де Ниро, който е на 79 години, удостовери през май, че таман е станал татко за седми път. И не пропусна да поздрави своя другар и да му изпрати своите най-хубави пожелания. " Той е няколко години по-възрастен от мен. Бог да го благослови. Много се веселя за него ", споделя дe Ниро пред Today.

Почти две седмици след новината за предстоящото четвърто дете на Ал Пачино, самият той споделя по какъв начин се усеща.

" Това е доста особено. Винаги е било по този начин. Имам доста деца. Но това е в действителност особено да се случи в този миг ", споделя Пачино във видео, оповестено от Daily Mail.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР