Преди няколко века, когато социалните мрежи и всички останали подробности

...
Преди няколко века, когато социалните мрежи и всички останали подробности
Коментари Харесай

Александър Дюма е бил епичен плейбой

Преди няколко века, когато обществените мрежи и всички останали детайлности просто са били една цялостна заблуда и интернет още не ни е давал "2 Girls 1 Cup ", светът се е забавлявал същински с литература.

Куриозно е, че една от най-печелившите авторки е Джоана Руилинг, която със своя Хари Потър стигна до милиардерските позиции, само че по-късно подари скромните 100 милиона, с цел да помогне на млади писатели с тяхното творчество. Ето какво е правил един от най-успешните създатели на Франция и на света, когато осъзнал, че неговото перо в действителност се отплаща чудесно!

Александър бил извънреден гений измежду дамите и неговата най-голяма победа остава известността на името му. През 1840-а година се дами за актрисата Ида Фериер, само че продължава да е на всички. В дейната си полова кариера, той е имал разполагаем повече от 40 дами, с които да си губи времето. Въпреки формалния брак, Ида по този начин и не съумява да стане майка, Александър може да се похвали с по-големи триумфи. До края на живота си има 4 извънбрачни деца и най-малко още толкоз, за които даже не е подозирал. Едно от децата даже се кръщава на него, когато излиза наяве, че баща ще е огромен публицист.

Виж повече тук:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР