Преди няколко месеца дъщерята на Чарли Шийн сподели публично, че

...
Преди няколко месеца дъщерята на Чарли Шийн сподели публично, че
Коментари Харесай

Как изглежда дъщерята на Чарли Шийн след операцията

Преди няколко месеца дъщерята на Чарли Шийн показа обществено, че желае да се подложи на интервенция за увеличаване на бюста. По думите на 19-годишната Сами това нейно предпочитание не е от скоро и даже призна, че не е го е разкривала по-рано, защото се е тормозила от рецензии.
 Сами Шийн и увеличаване на гърдите - по какъв начин протича възобновяване след интервенцията
Дъщерята на Чарли Шийн въпреки всичко го направи

Сами Шийн по този начин и не послуша съвета на майка си

Малко откакто стана ясно, че тя към този момент даже се приготвя за интервенцията, майка ѝ  разкри в изявление, че се е пробвала да я разубеди, напомня Parade. Сами Шийн явно обаче не се е вслушала в съвета на майка си и в последна сметка си постави импланти.

Само преди към месец тя показа в TikTok, че е към този момент се възвръща след процедурата, а в този момент в Instagram е споделила нови фрагменти, на които ясно се вижда смяната във външния ѝ тип.

е качила два обособени поста с по няколко фотоси. Тя театралничи с изрязан пай потник, комбиниран с необятни дънки с ниска талия. Естествено, облеклото ѝ е прозорливо подбрано, с цел да подчертае уголемените ѝ гърди.

Съдейки по многото споделени фрагменти, дъщерята на  явно е удовлетворена от резултата след интервенцията. Голяма част от почитателите ѝ в Instagram явно също утвърждават, защото не са пестили от комплиментите си.
 Какво мисли в този момент Чарли Шийн за щерка си Сами Шийн и профила ѝ в OnlyFans
Подкрепя ли Чарли Шийн щерка си за OnlyFans

Година и половина по-късно

" Изглеждаш съвършено ", написа един от тях. Друг пък е по-конкретен и споделя, че гърдите на Сами Шийн " наподобяват ужасно ".

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР