Преди няколко месеца, 12 красавици бяха избрани от Playboy България

...
Преди няколко месеца, 12 красавици бяха избрани от Playboy България
Коментари Харесай

Луксозен автомобил, корона и 20 000 лв. за Мис Плеймейт 2019

Преди няколко месеца, 12 хубавици бяха определени от Playboy България да вземат участие в влиятелния конкурс Playmate Of The Year 2019. Палитрата от изкусителки още веднъж е извънредно пъстра и ориентирана към най-различни и взискателни усети за женска хубост и харизма.

Верни на максимата си, че това не е просто конкурс за хубост, а ревю на витални и забавни девойки, уредниците са подбрали и естествени хубавици, само че и почитателки на естетичната хирургия, спортистки, благодетелки, модели, актьори, певици. Има майки, има учителки, има всичко!

За поредна година пристрастеностите към състезанието ескалират директно преди огромния край, а изкусителките цяло лято не престават с цялостна мощ акцията си и се надпреварват, коя ще качи по-горещи фотоси в Instagram канала си и коя ще забърка по-гореща история към себе си, с цел да притегли вниманието. Медиите спрягат разнообразни участнички за възможни носителки на купата Мис Плеймейт, а в това време - гласуването продължава още две седмици на www.playboy.sportal.bg
На церемонията обаче, единствено една - тази, събрала най-вече гласове, както от журито, по този начин и от платформата за гласоподаване, ще си тръгне с огромните награди, които тази година надминават всички упования. Освен наложителната премия от екзотични летувания с яхта, носителката на купата Playmate Of The Year 2019 ще заблести с ръчно направена корона с кристали от Aviel HandMade, ще си тръгне с чек на стойност 20 000 лева, която и ще подкара чисто нов първокласен автомобил Alfa Romeo, модел Giulia, скрил под капака си внушителните 280 коня.

Да, тази година Playboy надминават и най-смелите фантазии на участничките…Гласуването ще завърши на 2 ноември, по време на зрелищна гала за финала на състезанието Playmate Of The Year 2019, която ще стартира тъкмо в 21:00 ч. Събитието обичайно се трансформира в най-горещата точка на есенно-зимния всемирски сезон, а хазаин тази година ще е в зала ЕФЕ на хотел „ Маринела”.

Желаещите да станат част от него могат да научат по какъв начин на формалната Фейсбук страница на Playboy Bulgaria или на телефон за резервации +359 879 333 999. След като най-сексапилната българка за 2019 година бъде определена, вечерта ще продължи с величествен край на тридневния шоу – на сцената на Mega Megami ще пее едно от най-обичаните и одобрени имена на българската клубна сцена – певицата Преслава.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР