Преди няколко дни се разкри нова концепция за първото в

...
Преди няколко дни се разкри нова концепция за първото в
Коментари Харесай

EctoLife представи първото в света съоръжение за изкуствени утроби

Преди няколко дни се разкри нова идея за първото в света оборудване за изкуствени утроби EctoLife, което може да инкубира до 30 000 бебета годишно.Хашем Ал-Гайли споделя:„ Новата ми идея е нещо, върху което работя от известно време. Тя разчита на над 50 години реформаторски научни проучвания. “Ал-Гайли е молекулярен биолог, продуцент, режисьор и теоретичен комуникатор, живеещ в Берлин, Германия.EctoLife, която работи само с възобновима сила, разрешава на безплодни двойки да заченат и да станат биологични родители на личното си поколение.
В изказване за медиите написа:„ Това е идеално решение за дами, чиято матка е отстранена хирургично заради рак или други затруднения. С EctoLife преждевременните раждания и цезаровите разрези ще останат в предишното. EctoLife е предопределен да оказва помощ на страни, които страдат от сериозен спад на популацията, в това число Япония, България, Южна Корея и доста други. “Хашем Ал-Гайли споделя:„ Според Световната здравна организация към 300 000 дами умират от затруднения на бременността. Изкуствената вътрешност EctoLife е предопределена да облекчи човешкото страдалчество и да понижи възможностите за цезарово сечение. “В изявление за Science and Stuff Ал-Гайли разкрива, че има вяра, че концепцията EctoLife ще размени естественото раждане в бъдеще.Четете още: Интервю с проф. Северинов за генното инженерство, клонирането, ГМО и антибиотицитеТой декларира още:„ Четиристотин изкуствени утроби, или „ растежни шушулки “, могат да бъдат настанени във всяка от 75-те авангардни лаборатории. Всяка шушулка е направена да има тъкмо същите условия като в матката на майката.EctoLife разрешава на Вашето бебе да се развива в среда без инфекции. Шушулките са направени от материали, които предотвратяват полепването на микроби по повърхността им.Всяка капсула за напредък включва датчици, които могат да следят виталните индикатори на Вашето бебе, в това число сърдечен темп, температура, кръвно налягане, периодичност на дишане и засищане с О2. Системата, основана на изкуствен интелект, също по този начин следи физическите характерности на Вашето бебе и регистрира всички евентуални генетични аномалии.Шушулките са оборудвани с екран, който демонстрира данни в действително време за напредъка в развиването на бебето. Тези данни се изпращат непосредствено на Вашия телефон, тъй че можете да проследявате здравето му.

 1 1 - EctoLife показа първото в света оборудване за изкуствени утроби (видео)
Приложението Ви дава аспект онлайн с висока разграничителна дарба на развиването на Вашето бебе. Специална секция в приложението Ви разрешава да гледате времеви период от растежа на Вашето бебе и да го споделяте непосредствено с околните си.EctoLife също по този начин ще Ви помогне да редактирате всяка линия, която харесвате за Вашето бебе, в това число персонализиране на цвета на очите, цвета на косата, тена на кожата, физическата мощ, височината и равнището на просветеност.И в случай че желаете Вашето бебе да се откроява и да има по-светло бъдеще, нашият Elite Package Ви предлага опцията да модифицирате ембриона посредством генетично инженерство, преди да го имплантирате в изкуствената вътрешност. Благодарение на инструмента за редактиране на гени CRISPR-Cas 9 можете да редактирате всяка линия на Вашето бебе посредством необятна гама от над 300 гена.Чрез генетично инженерство и набор от гени, Elite Package Ви разрешава да коригирате всички наследствени генетични болести, които са част от Вашата фамилна история, тъй че Вашето бебе и неговото поколение да живеят здравословен удобен живот без генетични болести. Кажете довиждане на болката от раждането и обвързваните с раждането мускулни контракции. “
Какво мислите Вие?Следвайте ни в Instagram, Twitter и Youtube за забавно и мистериозно бонус съдържание

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР