Преди няколко дни се появиха кадри в социалните мрежи от

...
Преди няколко дни се появиха кадри в социалните мрежи от
Коментари Харесай

Григор Димитров най-накрая го направи

Преди няколко дни се появиха фрагменти в обществените мрежи от присъединяване на румънската актриса и модел Мадалина Геня в 80-ото издание на Международния кино фестивал във Венеция, където тя бе в компанията точно на Григор Димитров.
 Когато Мадалина Геня скърби - какво се случва към половинката на Григор Димитров
Когато половинката на Григор Димитров скърби

Ето какво се случва към Мадалина Геня

Видяхме я да театралничи пред фотографите на лодка. Секунди откакто ги поздрави, към нея се причисли и най-хубавият ни тенисист. Румънката беше извънредно елегантна в дълга копринена бяла рокля с акцент върху ръкавите, покрити с пера, до момента в който Димитров беше заложил на моден мрачен костюм.

Двамата не пропуснаха да засвидетелстват любовта си с нежна целувка пред фотографите, след което се насочиха към мястото на формалното събитие.

и не не помниха да споделят прелестните мигове от светската им изява на стори в Instagram, с което за следващ път потвърдиха какъв брой държат един на различен.

Малко след появяването им на 80-ото издание на Международния кино фестивал във Венеция, в обществените мрежи се появиха и папарашки фотоси, на които Мадалина и Григор не престават да интимничат, да се усмихват, прегръщат и целуват, ясно демонстрирайки какъв брой са щастливи.

Преди ден обаче Григор Димитров направи нещо, което досега не си беше разрешавал - разгласява две фотоси от появяването им на аления килим във Венеция. Направи го в своя Instagram - и то не на стори, като ясно и изрично съобщи, че Мадалина Геня е половинката му, с която се гордее. Родният тенисист не пропусна да отбележи румънската актриса в коментар под фрагментите, съпроводен от сърце.

" Обичат те ", пък отвръща Мадалина Геня под общите им фотоси, с които Гришо се похвали. Публикацията му събра близо 50 хиляди лайкове и стотици мнения от почитатели, множеството от които показаха възхищението си какъв брой прелестна двойка са двамата. Е, както може да се допусна, откриха се и българи, които да оплюят избора на родния тенисист за жена, пишейки, че е " прекомерно изкуствена " и " дърта " за него.
 Григор Димитров и Мадалина Геня във Венеция - елегантни и доста влюбени
Когато Григор Димитров не може да откъсне очи и ръце от Мадалина Геня

Родният тенисист и румънската актриса демонстрират какъв брой са щастливи

Не можем да отречем, че за пръв път от доста време насам Григор Димитров е толкоз открит и проявяващ връзката си. И с Лолита Османова, и с Никол Шерцингер, че даже и с Мария Шарапова, Гришо не си позволяваше да засвидетелства възприятията си в обществените мрежи. Още по-малко на публични събития. По всичко проличава, че румънската хубавица в действителност е съумяла да завоюва сърцето на Григор Димитров.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР