Преди няколко дни Дакота Джонсън разкри в интервю за Wall

...
Преди няколко дни Дакота Джонсън разкри в интервю за Wall
Коментари Харесай

Дакота Джонсън отнесе критики заради това по колко часа обича да спи

Преди няколко дни Дакота Джонсън разкри в изявление за Wall Street Journal, че обича да спи по 10 часа, а в случай че има опция, даже по 14.

Актрисата даде ясно да се разбере, че сънят за нея е приоритет и прави всичко допустимо, с цел да си обезпечи нужните за нея часове. Като да вземем за пример, в случай че няма работа, в понеделник сутрин спи колкото е допустимо повече.

Всички тези привички на Джонсън обаче са подразнили някои хора в обществените мрежи. Повечето рецензии към Дакота Джонсън не са ориентирани към това, че обича да спи доста, а за това, че го споделя обществено. Особено когато има доста хора, които просто не могат да си разрешат да спят толкоз доста часове.

Критиците на актрисата считат, че единствено богатите могат да си разрешат да спят по 14 часа, до момента в който елементарните хора би трябвало да работят или имат куп други задължения. " Дакота Джонсън няма отговорности в действителния живот ", написа човек в X, остарелия Twitter.

Други пък означават обстоятелството, че за следващ ден нито могат да спят 10 часа, нито да си почиват в понеделник, пише New York Post.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР