Преди малко подписахме споразумението, с които преговаряхме. Това, което добавихме

...
Преди малко подписахме споразумението, с които преговаряхме. Това, което добавихме
Коментари Харесай

Земеделците и властта подписаха ново споразумение, започват реформи в сектора

Преди малко подписахме съглашението, с които преговаряхме. Това, което добавихме към текста, който те бяха изпратили към своите организации, е една-единствена точка, според която образуваме група, която ежемесечно ще наблюдава какво е изпълнението на съглашението и ще разисква всички въпроси, които наподобяват значими. Това разгласи министър председателят Николай Денков на брифинг в Министерския съвет след срещата с представителите на браншовите организации в бранш " Земеделие ", съобщи кореспондент на " Фокус "

Министър Вътев разгласи, че в работната група ще вземат участие представители на всички браншови организации от бранша, които изявят предпочитание за това. 

Илия Проданов изясни, че през днешния ден е били написано значимо съглашение, с което се е поставил завършек на дългия развой. Той благодари на представителите на изпълнителната власт и изрази вяра това да удовлетвори всички производители. 

Представителите на браншовите организации също обявиха, че съглашението дава началото за промяна в бранша. Те се надяват, че това ще докара до структурни промени. По думите им в никакъв случай до момента не е работено върху толкоз необятна законова рамка.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР