Преди известно време изнесох беседа с инвеститори, в която споменах,

...
Преди известно време изнесох беседа с инвеститори, в която споменах,
Коментари Харесай

Любовта на милиардерите към Тръмп може да има обратен ефект

Преди известно време изнесох сказка с вложители, в която загатнах, че Доналд Тръмп е опасност за демокрацията. Стори ми се тривиално изказване на очевидното. Тръмп не има вяра в върховенството на закона, както свидетелстват неговите непрестанни офанзиви против „ предубедени “ съдилища; и той не има вяра в избори, както свидетелства неговата безпочвена мантра, че този, който е изгубил, е " нагласен ". Е, върховенството на закона и изборите са двата съществени стълба на демокрацията.

Инвеститорите не бяха впечатлени. Някои безусловно завъртяха очи. Просто още един левичар със синдром на разстройството на Тръмп, мислеха те. Тръмп беше „ предприемач “, който щеше да отключи стопанската система.

Възхищението от Тръмп е постоянно срещано измежду предприемачите. Вземете милиардера вложител Нелсън Пелц, който, макар че е смутен от офанзивата против Капитолия на Съединени американски щати на 6 януари 2021 година, поддържа Тръмп, тъй като „ психическото положение на Джо Байдън е в действителност ужасно “. Много предприемачи виждат Тръмп като един от тях....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР