Преди година Netflix пуснаха така чакания четвърти сезон на Stranger

...
Преди година Netflix пуснаха така чакания четвърти сезон на Stranger
Коментари Харесай

Ново звездно попълнение към последния сезон на Stranger Things

Преди година Netflix пуснаха по този начин чакания четвърти сезон на Stranger Things и дадоха обещание, че историята ще бъде приключена уместно с последния пети сезон.
 Stranger Things се трансформира и в анимационен сериал по Netflix
Вселената на Stranger Things става още по-голяма

Приключението продължава

Но за цялото това време съвсем нищо ново не бе казано по тематиката за пети сезон. Е, това се промени на конференцията на стрийминг платформата Tudum, извършена в Бразилия.

Там стана ясно, че последният сезон на сериала ще има ново попълнение, за което няма по какъв начин да не сме чували. Линда Хамилтън ще вземе присъединяване в петия сезон на Stranger Things.

За момента обаче не излиза наяве каква ще бъде ролята ѝ в. Не е ясно и по кое време ще забележим пети сезон, тъй като не се знае до каква степен е стигнало създаването му преди стачката на сценаристите. В най-хубавия случай обаче ще би трябвало да изчакаме поне година.
 Ноа Шнап, Stranger Things и признанието, което направи артистът от сериала
Голямото самопризнание на един от актьорите в Stranger Things

Какво разкри Ноа Шнап

Може би най-популярната роля на  е тази от франчайза за " Терминатор ", като забавното е, че Stranger Things към този момент са правили леки намигвания към него. В трети сезон наемният палач Григори бе стилизиран по този начин, че да припомня на Арнолд Шварценегер във филмите за " Терминатор ", написа The Hollywood Reporter.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР