Преди година американецът Джеймс Парило-младши отвлякъл жена, която пътува сама

...
Преди година американецът Джеймс Парило-младши отвлякъл жена, която пътува сама
Коментари Харесай

Американец държа насила жена година, тя успя да избяга на бензиностанция ВИДЕО

Преди година американецът Джеймс Парило-младши отвлякъл жена, която пътува сама в Съединени американски щати. Той я държал принудително дълги месеци, само че тя съумява да избяга. 

Както беше конкретизирано, 57-годишният мъж се срещнал с жертвата си в Ню Мексико на бензиностанция през февруари 2022 година, съобщи CNN. Той се показал като Брет Паркър и помолил за превоз до Аризона. Жената се съгласила. В резултат на това двойката почнала да живее дружно, само че месец откакто се срещнали, Парило лишил мобилния телефон и кредитните карти от съжителката си и й забранил да напуща къщата.

Както стана известно, американецът, дружно с жертвата си, се местят от град на град в продължение на съвсем година.
 похищение, жена, Ню Джърси Джеймс Парило-младши след ареста му 
Жената обаче съумяла да избяга от похитителя си. На 7 февруари тя стигнала до бензиностанция в Ню Джърси, изтичала вътре и заключила вратата.

Собственикът на бензиностанция Боби Мадаан сподели пред кореспонденти, че е чул писъци от офиса си. Когато излязъл, видял разплакана жена в положение на потрес. По шията й имало белези. Била облечена единствено по къси панталони и тънка риза, макар че на открито било студено, нямала обувки на краката си.



Парило се опитал да последва дамата, само че когато видял, че вратата на бензиностанцията е затворена, бързо си тръгнал.

По-късно полицията арестувала мъжа. Той е упрекнат в похищение и нелегално задържане на разположение.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР