Преди една седмица седях на задната седалка на S650, за

...
Преди една седмица седях на задната седалка на S650, за
Коментари Харесай

6,5 метра разточителство за 500 000 евро начална цена

Преди една седмица седях на задната седалка на S650, с цел да си умря и опъна крайник след натовареното препускане из залите на „ Палекспо “. Тогава си мислех, че това е върхът на разкоша. Но Pullman не са съгласни с сходно изказване и демонстрират своята интерпретация по тематиката.

Това е най-луксозният и безценен Mercedes, който може да се купи сега. Той е дълъг 6,5 метра и е претърпял някои леко корекции, с цел да заслужи стартовата си цена от към 500 000 евро.

Отпред се вижда новата радиаторна решетка с отвесни ламели, която е въодушевена от кариран костюм, настояват от маркетинг отдела на Mercedes. Тази радиаторна решетка видяхме за пръв път при Vision Mercedes-Maybach 6.

Страхотната лимузина стъпва върху 20-цолови алуминиеви джанти и дизайн (10 дупки), прочут ни от остарелия и нов Maybach. Естествено, клиентите ще могат да избират и алтернатива с двуцветна каросерия.

За задвижването на лимузината се грижи битурбо V12 с размер от 6,0 литра, генериращ 630 к.с. и 1000 Нм. За протокола: този мастодонт форсира до 100 км/ч за 6,5 секунди. На хартия харчи приблизително по 14,6 л/100 км, само че това е мъчно за поверие.

Интериорът е това, което вълнува малцината избраници. Те ще могат да се радват на висш разкош, който ще се лимитира само от покупателната им дарба. Двамата откъм гърба ще могат да се усъмотяват, разделяйки задните места от предните две посредством специфична преносима бариера.

За страхотния аудио тон се грижи функционалността “2-cabin sound”, която разрешава пасажерите начело и откъм гърба да контролират самостоятелно аудио системата.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР