Преди две седмици в столичния квартал „Хиподрума“ изгоряха апартаменти от

...
Преди две седмици в столичния квартал „Хиподрума“ изгоряха апартаменти от
Коментари Харесай

Благотворителна акция за пострадалите при пожар в столичния кв. Хиподрума

Преди две седмици в столичния квартал „ Хиподрума “ изгоряха жилища от 11-тия етаж на блок 1. За благополучие, жертви няма. Жители от регион „ Красно село “ се притичат на помощ на хората, чиито жилища са потърпевши. Събраните средства ще бъдат за ремонт на жилищата.

Сред пострадалите е Снежина Николаева. В " Денят стартира " тя съобщи, че не знае по какъв начин е зародил пожарът, само че следствието е заключило, че вратата на жилището е била разрушена, а пожарът е зародил от горивни материали и апарат с намерено горене. Според нея най-неотложно е да се укрепи плочата сред 11-ия и 12-ия етаж и да са сложат входна врата и прозорци.

" Когато има сложен миг за един от нас, това значи, че тя е сложна за всички... Ще организираме взаимна самодейност с слагане на дарителски кутии на територията на пазар " Красно село " в пет точки. В момента, в които хората от блока преценяват, че желаят да се приключи тази самодейност, парите ще бъдат предадени на определения представител на блока ", съобщи Цанко Донков - основател на благотворителната акция измежду съседите и съкварталците.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР