Преди дни, при проведена специализирана полицейска операция от служители на

...
Преди дни, при проведена специализирана полицейска операция от служители на
Коментари Харесай

Полицията във Варна иззе наркотици от трима

Преди дни, при извършена профилирана полицейска интервенция от чиновници на Трето районно управление (на МВР), е арестуван 33-годишен гражданин на гр. Варна и две лица, на 34 и 31 години, директно откакто са закупили наркотични субстанции от него. Полицаите са намерили и иззели от тях три броя характерно сгънати пакетчета от железно фолио, съдържащи бяло кристално вещество - метамфетамин.

След последвалите процесуално-следствени дейности в жилището на 33-годишния варненец, са открити и конфискувани един брой полиетиленова торбичка, съдържаща суха тревиста маса – марихуана, един брой пакетче, съдържащо бяло кристално вещество – метамфетамин, един брой саморъчно свито пликче, съдържащо кафяво вещество – хашиш, един брой електронна везна и керамична плочка със следи от бяло вещество.

Нарушителите са арестувани за период до 24 часа, а по случая е формирано досъдебно произвеждане и е предаден на прокуратурата. По същото време, чиновници на Първо и Четвърто районно управление (на МВР) са задържали 28-годишен гражданин на с. Калитиново и 19-годишен гражданин на с. Тополи. В тях са открити пликче с бяло кристално вещество и един брой саморъчно свита цигара със характерна миризма. От направената експертна информация е открито, че кристалното веществото е метамфетамин, а цигарата - марихуана. Притежателите на наркотичните субстанции са вкарани в ареста за период до денонощие. По случаите са формирани бързи производства.

Екип на Второ районно управление (на МВР) е задържал през вчерашния ден за период до денонощие 49-годишен лидер на лек автомобил от гр. Варна, който е карал със спукана гума и във очевидно нетрезво положение. След контрола с техническо средство се открива съществуване на алкохол в кръвта. Срещу нарушителя е формирано бързо произвеждане.

През вчерашния ден чиновници на РДПБЗН са реагирали на 10 сигнала за зародили пожари и са се отзовали на четири такива за техническа помощ.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР