Преди дни отбелязахме Световния ден на бирата и научихме страхотна

...
Преди дни отбелязахме Световния ден на бирата и научихме страхотна
Коментари Харесай

Октоберфест се завръща след 2-годишна пауза, но ще можем ли да си го позволим?

Преди дни отбелязахме Световния ден на бирата и научихме страхотна вест от света. Октоберфест - мечтаното събитие от всички фенове на бирата, се завръща след 2-годишна пауза.

Много грандиозни мероприятия, като премиите "Оскар " и "Грами " бяха анулирани от 2020 година насам, поради пандемията, а измежду тях бе и именитият немски фестивал на бирата. Но не щеш ли тази година и той се завръща, към този момент е известна и датата на откриването - 17 септември.

 октоберфест

Фестивалът ще продължи чак до 3-ти откомври и няма да има никакви ограничавания, съобразени с пандемията. За сметка на това обаче, цените ще бъдат в действителност впечатляващи, с цел да си напомним, че въпреки всичко, въпреки и Ковид да наподобява като отминал проблем, инфлацията е дневен ред. Цената на еднолитрова халба бира ще е близо 14 евро. Но евентуално доста фенове на свежата алкохолна напитка няма да бъдат възспрени от скока в цените, а ще облекат обичайните баварски носии и ще се забавляват както в положителното остаряло време.



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР