Преди дни една от най-харесваните и талантливи български певици отпразнува

...
Преди дни една от най-харесваните и талантливи български певици отпразнува
Коментари Харесай

Звезден рожден ден: Софи Маринова и Преслава вдигнаха щур купон

Преди дни една от най-харесваните и надарени български певици отпразнува шумно рожден ден. Софи Маринова навърши 45 години и означи празника си в стеснен кръг. Голямата звезда на фолка не пропусна да показа мигове в Инстаграм от празненството. От някои видеа стана ясно, че Преслава и Мария са били измежду гостите, а десетки други насочиха пожеланията си към певицата в Инстаграм, само че под формата на стори.

Виж още:

Навръх празника Софи Маринова изненада почитателите с много осъществявания, като дуетна половинка за някои беше самата Преслава, с която направиха щур ваучър. Двете певици означиха празника в " ресторанта на Гринго ", както самата Маринова посочи, където зарадваха стеснен кръг от посетители с осъществявания на класики от жанра, пишат от " Стандарт ".

По време на празненството рожденичката съобщи, че доста мечатае за още едно дете и то момиченце. Софка разкри, че даже работи интензивно по въпроса и дори е решила по какъв начин ще се споделя дъщеря ѝ - Преслава, на името на кумата ѝ. Певиците качиха и клипче в Инстаграм от купона. 

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/sofi_marinova_official/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР