Преди днешното разпускане на британския парламент, депутатите гласуваха да бъдат

...
Преди днешното разпускане на британския парламент, депутатите гласуваха да бъдат
Коментари Харесай

Британският парламент задължи кабинета да публикува всички документи за Брекзит

Преди днешното разформироване на английския парламент, депутатите гласоподаваха да бъдат оповестени всички документи, съдържащи проектите на кабинета на Джонсън при Брекзит без договорка, както и държавни кореспонденции.


В програмата на Парламента следва да бъде гласувано и наново предлагането на Борис Джонсън за предварителни избори. Очакванията са английският министър председател да загуби вота, тъй като опозицията не желае овакантяване без договорка.

Председателят на Камарата на общините Джон Бъркоу разгласи, че ще напусне поста си, който заемаше в продължение на 10 години, в случай че предварителните избори се състоят. В противоположен случай той ще се отдръпна на 31-ви октомври.
 Джон Бъркоу се отдръпва от поста на ръководител на Народното събрание във Англия Джон Бъркоу се отдръпва от поста на ръководител на Народното събрание във Англия
Председателят на Камарата на общините на Англия Джон Бъркоу съобщи през днешния ден, че ще се отдръпна в границите на седмици на фона на рецензиите от твърдите...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР