Преди десет години, с пускането на първия си албум „The

...
Преди десет години, с пускането на първия си албум „The
Коментари Харесай

Лейди Гага: Успехът е голям тест за връзката

Преди 10 години, с стартирането на първия си албум „ The Fame “, Лейди Гага се трансформира от певица в нюйоркски клуб в световно поп събитие. Оттогава тя издаде пет студийни албума, един албум със саундтрак и 18 сингли.

Пяла е за Super Bowl, има шест награди „ Грами “ и един „ Златен глобус “. Печелила е фешън награди и си е сътрудничила с известни музиканти като Тони Бенет.

Американската звезда от италиански генезис театралничи за корицата на новия брой на списание Elle, а в изявлението споделя, че не може да написа музика или да влезе в роля пред камерата, без да употребява болката, която таи в сърцето си. Лейди Гага споделя, че съгласно нея триумфът е доста добър тест за една връзка освен сантиментална, само че и другарска, и роднинска.

Певицата, която от известно време се изявява и като сполучлива актриса, получи доста положителни мнения за ролята си във филма-римейк с Брадли Купър „ A Star Is Born “, който неотдавна излезе по кината (оригиналната лента е с Барбара Стрейзънд и Крис Кристоферсън от 1976 г.).

32-годишната Лейди Гага признава в ноемврийския брой на изданието, че „ славата в действителност си има цена “.

Стефани Германота, както е същинското ѝ име споделя, че се чувствала несигурна в качествата си на актриса и че към момента счита, че има доста да учи за актьорската специалност. Тя си спомня по какъв начин в първата сцена на кино лентата Брадли не следвал сюжета и тя не знаела какво да прави и почнала да плаче от изтощение.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Elle
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР