Преди да стане жената до принц Хари, Меган Маркъл беше

...
Преди да стане жената до принц Хари, Меган Маркъл беше
Коментари Харесай

Костюмари се пошегуваха с Меган Маркъл

Преди да стане дамата до принц Хари, Меган Маркъл беше просто Рейчъл Зейн от " Костюмари ". А откакто стана дамата до принц Хари, тя смени ролята си в сериала с тази на херцогиня на Съсекс.

Последният епизод с нейно присъединяване беше през 2018 година, а телевизионната продукция обаче продължи да съществува за още един сезон и без нея. А в една от сериите от осмия сезон сценаристите взеха решение да ни напомнят за обичаната Рейчъл, която от актриса стана кралска персона .

В един от последните епизоди екранният брачен партньор на Меган Майк Рос е запитан от различен героиня по какъв начин върви животът й. " Ако ти кажа какъв брой добре, евентуално няма да повярваш " , е отговорът, който получава.

Turns out Rachel is doing REALLY well. #Suits pic.twitter.com/Xt4cofVECd
— Suits (@Suits_USA) August 15, 2019
Тази имитация даже бе употребена за реклама на новия епизод в профила на " Костюмари " в Twitter със закачката " Оказва се, че Рейчъл се оправя в действителност добре ", написа Independent.
 Меган Маркъл, присъединяване й в сериала
Колко богата е Меган Маркъл

И какъв брой по-богати стават с Хари

Ясно е, че продукцията се пробва да увеличи рейтинга си, правейки връзки с днешната роля на Меган. И в това няма нищо неприятно, считат почитателите на херцогинята, които разясниха поста в обществената мрежа. Все отново, точно сериалът е този, който направи Маркъл известна .
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР