Преди да стане известен и да набие всички лоши, Уолбърг,

...
Преди да стане известен и да набие всички лоши, Уолбърг,
Коментари Харесай

Есктремният живот на Марк Уолбърг преди да стане известен

Преди да стане прочут и да набие всички неприятни, Уолбърг, най-малкият от девет деца, живее в тристаен апартамент дружно с цялото си семейство. Той напуща учебно заведение, когато е на 14 години и се причислява към улична тайфа. През този интервал съумява да се срещне със закона забележителните 20-25 пъти, поради опиати, както и други разнообразни закононарушения. Марк също по този начин твърди, че по това време също се пристрастява и към кокаина.

Нещата стигат дъното обаче, когато е на 16 години и атакува двама виетнамци без те да го предизвикат по какъвто и да е метод. Той нападна първия с пръчка и ударя втория като го ослепява непрестанно. Официалният роман за обстановката, записан от Висшия съд на Масачузетс, е следният:

За тези набези Уолбърг е задържан и в началото упрекнат в опит за ликвидиране, само че по-късно обвиняванията му са сведени до нахлуване, за което оптималната присъда е 10 години. След като се признава за отговорен, той е наказан на две години затвор, които би трябвало да излежи в Изправителния дом на остров Дир в Бостън. В последна сметка обаче излежава единствено 45 дни в поправителното заведение.

За разлика от множеството, които минават през сходни места, времето, което прекарва под ключ, го въодушевява да се опита да преобърне живота си.

Той стартира новия си живот като се обърна към своя енорийски духовник за упътвания и поддръжка като в същото време и напусна уличната бандата, в която е член.

 Donnie Wahlberg 2010

Дони Уолбърг

Големият пробив на Марк Уолбърг идва с помощта на по-големия му брат, Дони. Дони Уолбърг към този момент беше прочут като член на музикалната групата The New Kids on the Block, в която Марк също в началото е член, когато е на 13-годишна възраст. В следствие обаче се отхвърля преди групата да стане известна.

Марк работи като зидар откакто излиза от пандиза, до момента в който Дони не му дава едно рамо да образува своя група – Marky Mark and the Funky Bunch – като му оказва помощ да подпише контракт със звукозаписна компания и да продуцира първата ария на групата. Дебютният албум, Music for the People, излиза през 1991 година, когато Марк Уолбърг е на 19 години, и става платинен с помощта на хитовия сингъл Good Vibrations, както и на Wildside.

След като музикалната му кариера стартира да залязва няколко години по-късно, Уолбърг зарязва музиката напълно и рашава да се занимава с актьорско майсторство. Въпреки началния песимизъм от страна на критиците, той става извънредно сполучлив артист, като първият му по-значителен удар идва с присъединяване му в „ The Basketball Diaries “. Преди това той има още няколко функции, най-ярката от които е дружно с Дани ДеВито в „ Renaissance Man “. Оттогава Марк се трансформира в една от най-големите звезди в Холивуд като през днешния ден взима сред 12 и 15 милиона $ на филм.

Дони Уолбърг също има проблеми със закона – той е упрекнат в тенденциозен палеж от първа степен за подпалване на коридора на един хотел в Кентъки. По-късно обвиняванията са понижени и той в последна сметка би трябвало да взе участие в поредност реклами на публични услуги за пожарната сигурност, както и в няколко реклами против шофирането под въздействие на опиати и алкохол.

New Kids on the Block е образувана от Морис Стар, който организира прослушвания в Бостън, в което вземат участие над 500 момчета. Първият определен член на групата е Дони Уолбърг, който след това убеждава Стар да вземе Марк, както и няколко негови другари.

След New Kids on the Block, Дони Уолбърг също се занимава с актьорско майсторство като играе във филми като „ Band of Brothers “, “ The Sixth Sense “ и филмите от поредицата „ Saw “. За ролята си в “ The Sixth Sense “ той би трябвало да смъкна 43 кг.

   
Източник: chr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР