Преди броени седмици Ива Софиянска и Антон Божков отпразнуваха 9

...
Преди броени седмици Ива Софиянска и Антон Божков отпразнуваха 9
Коментари Харесай

Ива Софиянска и Антон Божков отпразнуваха 9 години от сватбата

Преди броени седмици Ива Софиянска и Антон Божков отпразнуваха 9 години взаимен сватбен живот. " Сто живота да имам, отново ще те намеря и за теб ще се оженя! " – това беше обяснението в обич на журналистката към мъжа й. 

Двойката е дружно още от студентските си години, като подписаха брак на 1 юни 2013 година Тържеството се състоя в хотел " Шератон “ в София при засилени ограничения за сигурност и защита на гостите, а за положителното им въодушевление се погрижиха Лили Иванова, Иван Лечев и други именити български музиканти. Булката се омъжи бременна в 4-ия месец. Свекърът Васил Божков подари на младото семейство меден месец на френската Ривиера и първокласен апартамент в Англия, където влюбените се срещнаха по време на следването си.

Ива избра за своя кума по-голямата си сестра Елена, а младоженецът повери ролята на кум на най-хубавия си другар Филип, с който са отраснали и учили дружно в Лондон. Ива Софиянска реши да уважи и двете фамилии, като към своята фамилия добави с тире Божкова, напомня HotArena.

Преди година някогашният сътрудник на Васил Божков - Цветомир Найденов, разкри във фейсбук, че хазартният необут, който избяга от правораздаването в Дубай, не е отишъл на сватбата на сина си Антон със Софиянска. По думите на Цеката той не почел вълнуващото събитие поради следващата си държанка и фамилията му било гротеска.

" Гледам, че Васил Божков приказва за другари, сътрудници, семейство... Да, Манол му беше другар по едно време, видяхме какво стана. Партньори му бяха Пламен, Стойне, Боре, Орлин, Тони, Огнян... всички до един изгонени със кавги, ощавени и заграбени, даже и посмъртно! Служителите, женската част се сещаме какво се случва... Семейството - там е гротеска, не отиде на сватбата на единственото си дете поради следващата си държанка, само че единствено това да беше. Общо взето, не му пука за никой. За хунтата, дааа... за пръв път " – написа във фейсбук Цветомир Найденов.

Няма доказателства, че Васил Божков не е участвал на венчавката на единственото си дете, само че няма и очевидци, които да потвърдят, че е почел сватбата.

Дъщерята на някогашния столичен кмет Стефан Софиянски – Ива, стана майка за първи път няколко месеца след сватбата. На 17 октомври 2013 година проплака дъщеря им Мая, която е кръстена на свекървата на журналистката, първата брачна половинка на Божков. Брюнетката слезе от екран и в продължение на 3 години бе отдадена майка. Две години след Мая се появи и братчето й Васил, който е кръстен на дядо си Васил Божков.

За разлика от своя татко, за чиито афери със знакови хубавици се носят митове, Антон Божков е много фамилен мъж. Той като че ли е по-близък с семейството на брачната половинка си Ива Софиянска, в сравнение с с татко си. Обича да разпуска дружно с тъста Стефан и тъщата Алиса, както и другите им две дъщери. Така близки другари на младата двойка, която има две деца, разказват сина на най-богатия българин.

В изявленията Ива споделя, че брачният партньор й е доста благ и деликатен и че оказва помощ в развъждането на децата. Тя не няма детегледачки, а се оправя сама с майчинските отговорности и на помощ се притичват единствено бабите. Единственото, което е споделяла, че й тежи, е, че когато са в България, би трябвало да върви с защита. " Жалко е, че обстановката тук го изисква. Беше ми много мъчно, до момента в който привикна, само че с течение на времето го одобрих ", изясни преди време брюнетката. Децата й също да се движат с защита.

Кметската дъщеря се грижи за сина си към година, а след това го изпрати на ясла и се върна на работа в Нова тв, където преди ражданията и сватбата бе част от екипа на съботно-неделния блок " Събуди се ", както и ководещ на късното петъчно шоу " Студио VIP ". След като стана майка, се появи на дребния екран с рубриките " Техните истории " и " Говори с Ива " в утринния блок " Събуди се ", където разказваше истории на децата на съумели хора и съумява да ги убеди да застанат пред микрофона. 

И по този начин до 2020 година, когато дъщерята на някогашния кмет на София бе уволнена от Нова тв. Раздялата бе предстояща, а повода бяха свадите около свекъра й Васил Божков и обвиняванията против него. Ива изкара към година като безработна, а през есента на 2021 година се върна на бял кон в малкия екран. Щерката на Стефан Софиянски стана част от екипа на " Забраненото шоу на Рачков “, където отговаряше за гостите, само че предаването изкара единствено 3 месеца и последният му брой бе в новогодишната нощ. След това шоуто излезе в отмора, която трябваше да е краткотрайна, само че най-вероятно няма да се завърне на екран.

В момента Божкова работи като пиар на известна клиника по дерматология, където се усеща добре, само че не крие, че й липсва суетата от проявлението на дребния екран. За момента известната наследница няма оферти за изяви в малкия екран, само че разчита, че в бъдеще ще успее да се уреди със лично предаване. Част от феновете симпатизират на Софиянска, само че антифеновете й са доста повече.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР