Преди броени дни ви показахме новия член в семейството на

...
Преди броени дни ви показахме новия член в семейството на
Коментари Харесай

Софи Маринова скастри жестоко Иван и Андрей заради гаврата им с Константин - slava.bg

Преди броени дни ви показахме новия член в фамилията на Константин. Певецът с най-лиричния мъжки глас си взе ориенталска котка, която да радва него, брачната половинка му и двете им деца. Необичайната за България порода породи разнородни мнения, а тв водещите и продуценти на "Фермата " Иван и Андрей наскърбиха по нечовечен метод домашния любим на Коцето. Колежката му Софи Маринова се включи да го отбрани, само че провокира смях до сълзи.

Иван и Андрей си направиха подигравка с котарака, запявайки част от известна ария на Софи Маринова и наричайки животинката грозна. Софи не им остана длъжна и ги сложи на мястото им.

"Да ти е честита новата облага, Коце. Котката ти е неповторима, доста е царствена. Остави ги сътрудниците, които викат, че е грозна. Тя е мъжага, би трябвало да е такава, тъкмо като лъвче. Остави ги Иван и Андрей, да си гледат "Фермата " и пернатите животинки ", съкруши ги с коментар ромският славей.
Животинката към този момент привиква със фамилията на Константин, само че по всичко проличава, че е най-привързана към брачната половинка на артиста Надя....
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР