Преди броени дни списание Time подреди 10-те най-несполучливи филма на

...
Преди броени дни списание Time подреди 10-те най-несполучливи филма на
Коментари Харесай

10-те най-слаби филма от 2013 година според сп. Time

Преди броени дни списание Time подреди 10-те най-несполучливи кино лентата на годината. Първото място в отрицателната ранглиста е за кино лентата с Адам Сандлър, Крис Рок и Дейвид Спейд – „ Дърти хлапета 2 “. Отсъствието на сюжет, дебелашкият комизъм и плоските смешки изиграха неприятна смешка на създателите на комедията.

Въпреки това, с доходи от над 133 млн. $, филмът заема 19 място в боксофис класацията за годината. Втората позиция е за документалния филм за американския публицист Джером Селинджър. Лентата е снимана по биографията на писателя, написана от американския публицист Пол Александър през 1999 година От Time дефинират „ Селинджър “ като нервен, прост и прекомерно дълъг.

Третата позиция е за трилърът „ Скитница “ – екранизацията по едноименния разказ на Стефани Майер. Дори номинираната за „ Оскар “ Сирша Ронан, в основната роля, не съумя да избави лентата от неуспех, а сумата която филмът съумя да осъществя е близо 27 млн. $. На четвъртото място е фантастичният трилър „ Земя: ново начало “ на режисьора М. Найт Шаямалан с Джейдън и Уил Смит.

Челната петица се оформя от 3D екшън комедията „ РПУ Оня свят “. Лентата с Джеф Бриджис и Райън Рейнолдс леко прилича „ Мъже в черно “, само че като краен резултат се оказа много надалеч.

Ето и целия лист с най-слабите филми от 2013 година съгласно редакторите на списание Time.

1. „ Дърти хлапета 2 “ (Grown Ups 2)

2. „ Селинджър “ (Salinger)

3. „ Скитница “ (The Host)

4. „ Земя: ново начало “ (After Earth)

5. „ РПУ Оня свят “ (RIPD)

6. „ Само Бог прости “ (Only God Forgives)

7. „ Голямата женитба “ (The Big Wedding)

8. „ Съветникът “ (The Counselor)

9. „ Оз: Великият и могъщият “ (Oz the Great and Powerful)

10. „ Ергенският запой част III “ (The Hangover Part III)

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР