Преди броени дни списание People обяви Крис Евънс за най-сексапилният

...
Преди броени дни списание People обяви Крис Евънс за най-сексапилният
Коментари Харесай

Това ли е новото гадже на Крис Евънс

Преди броени дни списание People разгласи Крис Евънс за най-сексапилният мъж. Актьорът, станал прочут с ролята си на Капитан Америка във филмите от киновселената на Marvel, получава оценката за първи път.
 Крис Евънс, People, Sexiest Man Alive и признанието за най-секси мъж на 2022 година, което артистът получи
Това е най-секси мъжът на годината

Поздравления за...

Тогава той показа, че майка му ще бъде доста щастлива и горда от това негово достижение. Евънс добавя, че тя по принцип се гордее с всичко, което той прави и реализира, само че купата му за най-секси мъж е нещо, с което тя би се хвалила.

Само броени дни след оценката на артиста, се появиха клюки, че красавецът не е самичък. Според People, дамата, покорила сърцето му е Алба Баптиста. 

Източник на изданието твърди, че 41-годишният Евънс се среща с португалската актриса " от повече от година и е съществено ", като прибавя: " Те са влюбени и Крис в никакъв случай не е бил по-щастлив. Семейството и приятелите му всички я обожават. "

25-годишната Баптиста взе участие във филма Mrs. Harris Goes to Paris, който излезе тази година. Тя приказва пет езика и е щерка на инженер и преводач.

През 2018 година Баптиста прави забележителна филантропична активност в сиропиталище в Камбоджа, като се концентрира върху образованието на децата там. Миналата година актрисата завоюва премията Shooting Star на филмовия фестивал в Берлин.

За момента Крис Евънс не е удостоверил връзката си с Алба Баптиста, само че сигурно не я е отрекъл. Всъщност той намекна за отношението си към 25-годишната португалска актриса на 9 ноември, като остави флиртуващи емотикони под обявата й в Instagram, която популяризира новия й филм A Dream In Paris.

Под няколко снимки, които изобразяват откъси от кино лентата, Евънс остави сладки емотикони - една на пляскащи ръце и една на разтапящо се дребосъче. Може би това е индиректният метод на Крис Евънс да уведоми нетърпеливите почитатели, че той в действителност " се разтапя "  по изгряващата звезда, пишат от Hollywood Life.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР