Преди броени дни Симона Загорова представи своя летен проект, който

...
Преди броени дни Симона Загорова представи своя летен проект, който
Коментари Харесай

Симона Загорова: В момента нямам нужда от гадже! +Не желае да бъде като Гери-Никол

Преди броени дни Симона Загорова показа своя летен план, който е с настоящо звучене, танцувален темп и в клипа към който щерката на Глория е с провокативна визия. Това се възприе като внезапна смяна на девойката във връзка с стила й, разбра HotArena.

Симона споделя пред кореспондент на в. „ Шоу “, че в действителност песента й „ Горе, горе “ е много смела крачка, защото предходните й части се разграничават от това. Споделя, че този жанр й подхожда и че счита да бъде друга във всеки собствен идващ план.

На въпроса „ дали се харесва като по-нахаканата мацка “, каквато го играе в новото си видео тя дава отговор, че това е някаква вътрешна мощ, която има всяко момиче. „ Определено се отпуснах на този клип, не мислех доста. Винаги обаче съм била в естествени граници, не съм прекрачвала това. Трябва да има провокация, само че съм срещу простотията “, отсича звездната наследница.

Категорична е, че няма да стигне до равнището на провокация, на което се намира Гери-Никол , защото Симона не е толкоз смела като нея.

Колкото до отношението на майка й към новия й план, Заговора описа, че Глория не е желала да вижда клипа авансово, а да го зърне за пръв път на самата промоция и да остане сюрпризирана: „ Беше ми забавно по какъв начин ще реагира. За мен най-голямото благосъстояние и благополучие е, че видях цялото си семейство да са безусловно „ горе, горе “ – от самото начало танцуваха и ми се радваха. Това беше мечтаната реакция “.

След промоцията Гло й декларирала: „ Симона, за първи път те виждам толкоз смела, само че се веселя, че възпитанието и акълът не ти разрешават да прекрачваш границата на провокацията и всичко да бъде в обикновено равнище. Прави съвременни части, които се търсят сега, само че в никакъв случай не изневерявай на себе си “.

Колкото до любовния живот на младата певица, тя държи да се знае само това: „ Ще кажа единствено, че сега съм доста щастлива и нито интимната обич или връзка с някого са отговорни за това. Прави ме щастлива пеенето и сега любовта съм я оставила на назад във времето, виждам си кариерата. Не обичам хората да знаят за персоналните ми връзки. Нека се интересуват от работата ми, другото е ненужно. В момента не ми би трябвало връзка и съществени връзки, имам други цели! “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР