Преди броени дни Матиас, синът на поп-фолк певицата Сузанита, навърши

...
Преди броени дни Матиас, синът на поп-фолк певицата Сузанита, навърши
Коментари Харесай

Бебето родено, време е за тунинг! Сузанита хукна на разкрасителни процедури

Преди броени дни Матиас, синът на поп-фолк певицата Сузанита, навърши 1 месец. По този мотив и тя, и татко му, националният ни рекордьор по мятане на копие Марк Славов, написаха извънредно благи и топли думи към сина си.

Но бебето си е бебе, а Сузанита даде обещание 4 нови плана за 2023 година Вероятно точно за тях певицата е решила, че е време да се тунингова. 

Виж още: Цяла зима разкош! Николета и Ники Михайлов замениха Сейшелите с Бали, спят за близо 5 бона на вечер 

В профила си в Instagram тя се обърна към своите почитатели, с цел да ѝ предлагат клиника, занимаваща се с естетическа хирургия, на територията на България. Последното изискване очевидно е наложено поради грижите за Матиас, защото силикона в гърдите си Сузанита постави в Турция.

Преди време, още когато беше бременна, Сузанита отговори на собствен почитател, че има желание да отиде при такива експерти, само че това ще се случи след раждането на сина ѝ. И очевидно певицата ще извърши желанието си. 

Сузанита евентуално се е отдала и на нещо друго. Отново в сторита по време на бременността си показа, че е качила 15 кг. Тези килограми са изцяло в норма за една бременност, само че най-вероятно певицата им е вдигнала мерника и на тях.

Виж още: Тя сподели " да "! Задава се нова звездна женитба - Сашо Кадиев постави затлъстял елмаз на Ивелина

Коя клиника ѝ е била предложена, както и какво ще си прави в нея, евентуално Сузанита ще показа по-нататък, когато и резултатът е налице. 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР