Преди 3 години и половина най-малкия син на известният скулптор

...
Преди 3 години и половина най-малкия син на известният скулптор
Коментари Харесай

ШОК! Синът-апаш и наркоман наследява творби за милиони на Георги Чапкънов

Преди 3 години и половина най-малкия наследник на известният ваятел Георги Чапкънов - Константин извърши престъпните летописи. Той обра банков клон на бул. „ Цар Борис III ” с револвер играчка, облечен в розови дънки, с розови обувки и чорапогащник на главата и отмъкна към 12 000 лв..

Константин полежа малко в пандиза, а след това беше пратен в психиатрия за следващ път с диагноза параноидна шизофрения. Коста, както го назовават на галено от десетилетия, имал доста съществени душевен проблеми, отключени от използването на опиати.

Константин не работи, а жена му Станислава гледа двете им дъщери. Въпреки, че е черната овца на фамилията на скулптора, той обаче чака да се облажи с огромно завещание.



Скулпторът с Тодор - единствения правоприемник, който се грижи за него

Чапа, който на следващия ден става на 81, е завещал всичките си непродадени творби на Коста. Той е единственият от тримата му синове, който го последва в скулптората. Стойността на творбите е невероятно да се дефинира, само че по всяка възможност става дума за милиони.

Великият Чапкънов, който предходната година едвам не умря от Коронавирус, е с още десетки болести и от дълго време си е написал наследството. С малкия си наследник Константин и доведения си наследник Крум Чапа споделя с оскърбление, че от години не поддържа връзка. Въпреки това той не ги е лишил от завещание. А на Коста се падат всичките му скулптори.

Иначе за огромния занаятчия се грижи само синът му Тодор, който заплаща по 3000 лв. месечно за грижи в приют за гаснещия талант.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР