Преди 20 години старинният Kilcoe Castle, разположен в залива Roaring

...
Преди 20 години старинният Kilcoe Castle, разположен в залива Roaring
Коментари Харесай

Кралят на замъка ♠ Джаз-Средновековието на Джеръми АЙРЪНС

Преди 20 години старинният Kilcoe Castle, ситуиран в залива Roaring Water, на югозападния бряг на Ирландия, е потопен в давност и руини. Актьорът Джеръми Айрънс и ирландската му брачна половинка Шиниъд Кюсак имат фамилна къща на 10 минути от историческото място, паднало последно под британска власт по време на паметната борба при Kinsale при започване на 1600-та. Това е обичаното място за пикник, на което Айрънс и Шиниъд водят двамата си синове. До началото на 90-те, артистът към този момент разполага с шест фамилни парцела, а Kilcoe Castle от 15-ти век, се трансформира в фантазията, която той сбъдва с същинска пристрастеност.

По средата на креативна рецесия и решен непременно да избави Килко от забравата на времето, Айрънс импулсивно купува извисяващия се на 50 стъпки над водата палат и му посвещава цялото си време, с цел да върне потъпканото му достолепие. „ Това е доста забавно място, доста мъжко и изправено – като фалос. Но въпреки всичко, вътре е вътрешност. Толкова е необичайно. Мисля си, че съм изцяло предпазен. Далеч от всичко. Чудесно чувство. Това е, което ми дава Килко ”, споделя Кралят на замъка.

Реставрацията на внушителната постройка продължава години наред, а над 40 индивида - цветен състав от другари, майстори-зидари, дърводелци, занаятчии и хора от близките села, се включват в активността. „ Казах им - запомнете, че това, което вършим е джаз-тема върху Средновековието ”, споделя Айрънс.

Вижте впечатляващата атмосфера, която британският артист основава в утробата на замъка Килко и просторите, които споделя с 18-годишния фризийски кон Уини, вярното куче Smudge и красива си лодка.

По материал на:  
Снимки: Simon Upton

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР