Преди 10 и повече години Виолета се е занимавала професионално

...
Преди 10 и повече години Виолета се е занимавала професионално
Коментари Харесай

Няма да повярвате как е изглеждала Виолета преди 10 години

Преди 10 и повече години Виолета се е занимавала професионално с бодибилдинг

Виолета Стайкова е един от най-обсъжданите участници в " Игри на волята " тази година. От 23 години живее в най-големия град в американския щат Флорида - Джаксънвил.

Собственик е на организация за недвижими парцели, менажира къщи на стойност милиони долари и ръководи над 60 чиновници. А от три месеца владее и телевизионния ефир с незабравимото си присъединяване в най-екстремното риалити.

Виолета влезе в шоуто с щерка си Денислава и сега те са единствените дами, които стигнаха до последния стадий на играта. Спортът е в кръвта ѝ, тъй като неин татко е именитият вратар на Левски - Стефан Стайков-Заека.

" Когато си отгледан от спортна легенда, няма по какъв начин да не се възпламени в теб духът за победа ", разсъждава Виолета при влизането си в " Игри на волята ".

Преди да сътвори семейство и да заживее оттатък Океана, Виолета тренира волейбол и приключва Националната спортна академия " Васил Левски " в родния си град София.

" Още на 24 години разбрах, че България е тясна за интелигентна, мощна и красива жена като мен ", спомня си Виолета, която отпътува за Америка, знаейки единствено 2-3 думи на британски.

Преди 10 и повече години Виолета се е занимавала професионално с бодибилдинг и в обществените ѝ мрежи към момента можем да забележим невероятната фигура, която е имала в този интервал и която съумява да поддържа и до през днешния ден. 

Като професионален играч по бодибилдинг тя е взела участие и се е представяла ослепително в доста шампионати в Щатите и България. 

От фотосите, които Виолета е споделяла в профила си във Фейсбук, излиза наяве, че постоянно е била подготвена за победи и надпревари и зад тила си има доста триумфи, с които се гордее.

В момента тя е отдадена на своя бизнес с недвижими парцели, само че поддържа съвършена форма с постоянни тренировки.

Обсъждана, подложена на критика, ненавиждана и приветствана – присъединяване на Виолета в " Игри на волята " несъмнено не остави почитателите на " Игри на волята " безразлични.

" Казват, че годините на дамата са огромен товар, че след 40 преставаш да бъдеш жена, че си неспособна, некрасива, незабележима, нежелана... Не! Не се поддавам на такива клишета! ", безапелационна е тя и декларира, че е отгледана с желанието да побеждава себе си, другите и провокациите в живота.

Довечера следва един от най-напрегнатите конфликти на арената този сезон. Дали Виолета ще се пребори за място на полуфинала против огромния си зложелател в играта, Мартин, следва да разберем.

 

Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР