Предаването Съдебен спор“ наистина удари дъното. По своя обичайна традиция

...
Предаването Съдебен спор“ наистина удари дъното. По своя обичайна традиция
Коментари Харесай

Този Път Нова Тв Наистина Закопа В Дъното! Нана Гладуиш Гледа В Недоумение, Това Не Е Било! Изцепиха В Жив Ефир, Че

Предаването „ Съдебен спор “ в действителност удари дъното. По своя нормална традиция правосъдното шоу на Нана Гладуиш за следващ път капитализира от нещастието на небогати и нискообразовани хора – отразиха спор сред 39-годишен общ служащ и алкохолизираната му 19-годишна брачна половинка.

Репортажът на Жоро Игнатов включи нормалните словоизлияния и искания за пари от подпийналото от ранни зори семейство. Обвиняваха се в изневери, това, че брачният партньор снимал майка си гола и така нататък

Това, което в действителност ни втрещи, пристигна от брачна половинка, който на края на предаването показа с Нана по какъв начин, когато 19-годишната му жена е раждала, лекарите в болничното заведение извадили от тялото й доста „ залежали “ употребявани презервативи.

Мъжът бил извънредно сюрпризиран, тъй като той „ не употребявал сходни неща “! Е това към този момент в случай че не е доказателство за невярност, не знаем към този момент кое е!

Поздравления, сътрудници от Нова, тъкмо преди неделния обед на България за бон вкус поздравихте феновете си с тази история от родната действителност. Ние персонално сме отвратени. /BRADVA.BG
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР