Предаването, посветено на всичко, заради което си заслужава да обичаш

...
Предаването, посветено на всичко, заради което си заслужава да обичаш
Коментари Харесай

Аз обичам България се завръща в ефир

Предаването, отдадено на всичко, поради което си заслужава да обичаш страната си – " Аз обичам България “, се завръща в ефира, само че по bTV.

Забавната игра се излъчваше дълго време по Нова телевизия, а капитан на един от двата протовникови тима бяха Юлиян Константинов, който в този момент разяснява плетки и предписания при Гала. Срещу него бе сегашният евродепутат Андрей Слабаков. Водеща пък бе Евелина Павлова.

След скандал през 20017 година оперният артист бе изпъден от формата поради прекомерна изразителност, а мястото му зае Иван Ласкин, който към този момент е мъртвец, напомня Hotnews.bg. Кой ще заеме местата на предходните капитани на Нова, които няма по какъв начин да пристанат на съперника, от bTV не издават, само че прецизират, че форматът няма да се промени и отново ще има два тима, все от известни персони с капитани и един водещ.

Форматът на ITV Studios " I Love My Country ", който досега е осъществен в 34 територии, ще заблести в ефира на bTV за първи път напролет на идната година. В модерното студио с интерактивен под ще бъдат настанени две шумни, радостни агитки, които ще поддържат пламенно двата тима по време на играта. Отборите ще се състоят от обичани известни персони, които ще бъдат ръководени от своите капитани. Свеж, артистичен, ученолюбив и друг ще бъде и водещият, който бързо ще се трансформира в обичан на всички в залата и пред екраните.

 

Новост обаче ще бъде оркестър и музика онлайн. Любопитни, непредвидени, тематични, съвременни и родолюбиви въпроси от разнообразни сфери и тематики на живота чакат двата тима в седемте кръга на играта, измежду които " Кутия на времето “, Super Box, " Колелото на живота “ и други. Динамична, забавна, енергична, с непредвидени обрати, с нови познания и изненади, " Аз обичам България “ ще донесе чудесно въодушевление в пролетния ефир на bTV.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР