Предаването, което създава звезди, се завръща с пети сезон. Обещанието

...
Предаването, което създава звезди, се завръща с пети сезон. Обещанието
Коментари Харесай

61-годишен е най-възрастният в Х Фактор

Предаването, което основава звезди, се завръща с пети сезон. Обещанието на екипа на " Х Фактор " е да даде късмет на още надарени младежи да покорят българската музикална сцена.

Стартът на музикалното шоу е на 10 септември, в 20 часа по NOVA. За част от участниците то ще бъде дълго чаканият звезден момент, за други - пропусната опция.

Регламентът на формата повелява, че до огромния край доближават единствено най-хубавите. Сериозна конкуренция, серия от провокации и същинско премеждие чакат кандидатите за популярност в новия сезон.

Пътят им до сцената обаче е много дълъг и ще премине през серия от тествания. Предварителните кастинги, прослушванията онлайн пред жури и аудитория, подготвителните лагери, къщите на съдиите, концертите онлайн са единствено част от дългия път, който води към финала.

Публиката със своя избор ще е тази, която ще дефинира кой има най-големи шансове да продължи напред, с цел да стане новия " Х Фактор " на България.

Звездното жури - Криско, Любо Киров, Заки и Саня Армутлиева още веднъж ще има виновната задача да открие най-талантливите участници. Талант, харизма и упоритост са трите наложителни съставки за триумфа.

Форматът ще събере на сцената си хора от целия свят. Още в първи епизод ще забележим участници, пристигнали от Испания, Германия, Англия и Македония, с цел да опитат своя късмет.

" Участник на 61 години ще е измежду изненадите на сезона. Разбира се, следва да чуем и неповторимо осъществяване на шлагер №1 Despacito.

За първи път група от четири девойки се явява на кастинг, а Саня ще се снабди с любовник по време на прослушванията ", продуцентите повдигат завесата, издавайки любопитни вести от идния сезон.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР