Предаденият на съд от Окръжна прокуратура - Търговище М.Н. ще

...
Предаденият на съд от Окръжна прокуратура - Търговище М.Н. ще
Коментари Харесай

Затвор за мъж, разпространявал наркотици

 Предаденият на съд от Окръжна прокуратура - Търговище М.Н. ще търпи наказване една година и шест месеца " отнемане от независимост “ при общ режим и ще заплати санкция в размер на 4000 лв., оповестиха от пресслужбата на Апелативна прокуратура- Варна. Мъжът бил притеглен в качеството му на обвинен за това, че при изискванията на продължавано закононарушение, без съответно позволение, държал за разпространяване и популяризирал високорискови наркотични субстанции.

До ефикасната присъда за 35-годишния мъж се стигнало, откакто било открито, че на 15 и 16 март 2021 година, той осъществил продажба на марихуана с общо тегло от 15,53 грама на три лица, а при направеното претършуване в дома му били открити и конфискувани 54,46 грама от същото наркотично вещество и 2,95 грама метамфетамин. Част от марихуаната била разпределена в пакетчета.

В тежест на наказания са и направените по делото разходи в размер на 443,74 лв.. Наркотичните субстанции, конфискувани при дейностите по следствието, ще бъдат унищожени. 

Двама от " клиентите “ на М.Н. също ще търпят санкции от по шест месеца " отнемане от независимост “ за всеки, изтърпяването на които се отсрочва с три години изпитателен период. Всеки от тях ще заплати и " санкция “ в размер на 1000 лв., както и разходи по делото в размер на 123, 34 лв..

Одобреното от съда съглашение е със мощ на присъда и не предстои на обжалване.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР