Пред старт е и другият важен проект - Южен обходен

...
Пред старт е и другият важен проект - Южен обходен
Коментари Харесай

Радост за шофьорите! Пробивът до Водната палата стартира до ...

Пред старт е и другият значим план - Южен обходен колектор, заяви зам.-кметът по строителство Пламен Райчев

 

Изграждането на пробива до Водната палата ще стартира в края на септември. Това увещание даде през днешния ден зам.-кметът по строителството Пламен Райчев. „ Готови сме. До края на седмицата ще бъде издадено строително позволение и даже сме определили дата на първа копка, само че ще я съобщим малко  по-късно ”, сподели зам.- кметът.



Строителното позволение може да влезе в действие в тридневен период след издаването му вместо избраните по закон 14 дни за надзор в РДНСК – Пловдив. „ Има техническа опция да го издадем с подусловие и бъдете сигурни, че няма да нарушим закона ”, акцентира зам.-кметът.

Пред старт е и другият значим план, именуван Южен обходен колектор. По думите на Пламен Райчев за този обект,чийто бенифициент е В и К – Пловдив,  също до дни ще бъде издадено строително позволение.  Колекторът минава по ул. " Царевец ", " Модър ", бул. " Александър Стамболийски " и през " Тракия " се включва в пречиствателна станция. 

„ Доколкото ми е известно, В и К също приготвят алегорична първа копка при започване на октомври ”,отбеляза зам.-кметът.

Очаква се през идната седмица да бъде оповестена социална поръчка за уголемение на ул. „ Царевец ” в сектора сред бул. „ Хаджи Димитър ” и Пещерско шосе. За реконструкцията са планувани 5 млн. лв.. 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР