Пред Русия стоят важни въпроси за решаване през новата година

...
Пред Русия стоят важни въпроси за решаване през новата година
Коментари Харесай

Путин към руснаците за новата година: Никога не сме имали помощници и няма да имаме

Пред Русия стоят значими въпроси за решение през новата година и това може да стане единствено, в случай че нацията е сплотена. Това е декларирал съветският президент Владимир Путин в своето новогодишно послание.

„ Ние знаем тъкмо какво ни е нужно за нас, за нашите фамилии, за родната страна. Знаем, че можем да го реализираме единствено със лични старания и обща работа “, е споделил ръководителят на Русия, представен от " Фокус ".

Путин е отбелязал, че „ новогодишното чудо основава нашата душевна благотворителност “. И е добавил: „ Тя ни е нужна и в празник, и в делник, когато поддържаме тези, които имат потребност от помощ, като всеки уединен или болен човек. Не можем да отминаваме непознатите беди, а на милосърдието постоянно се дава отговор с положително, то подарява наслада, съучастничество “.

Руският водач е подчертал, че страната „ следва да взема решение не малко насъщни задания – в стопанската система, в науката и технологиите, в опазването на здравето, образованието и културата “ И е изтъкнал: „ Това можем да реализираме единствено в случай че сме дружно. Никога не сме имали помощници и няма да имаме. Затова за нас най-важното е да сме сплотена, единна и мощна команда “.Държавният глава е призовал руснаците в новогодишната нощ да произнесат най-топлите слова на совите близки и да пожелаят благоденствие на страната си.

„ Искрено ви искам наслада и благоденствие, а на нашата Родина, нашата обичана Русия – триумфи и разцвет. Поздравявам ви с празника, с настъпващата нова 2019 година! “, приключва приветственият адрес на Путин.

Премиерът на страната Дмитрий Медведев също се е обърнал с приветствие към руснаците и е припомнил, че те имат бит в кръга на най-близките си другари да си пожелаят елементарни и значими неща като здраве, триумфи и благополучие, а също и благоденствие на родната страна.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР