Пред разпад ли е управляващата коалиция между ГЕРБ и „Обединени

...
Пред разпад ли е управляващата коалиция между ГЕРБ и „Обединени
Коментари Харесай

Сидеров скочи и на Валери Симеонов

Пред разпад ли е ръководещата коалиция сред ГЕРБ и „ Обединени патриоти “? Този въпрос става все по-актуален през последната седмица, откакто и тримата водачи на патриотичната коалиция Валери Симеонов, Красимир Каракачанов и Волен Сидеров намерено приказват за несъгласията си и взаимно се атакуват през медиите.

Към момента обстановката в „ Обединени патриоти “ е следната - обединението е разграничена на две - Вътрешна македонска революционна организация и „ Атака “ са против НФСБ. За разкола ръководителят на парламентарната група Волен Сидеров упреква непосредствено водача на депутатите на ГЕРБ Цветан Цветанов, който подкрепял вицепремиера Валери Симеонов и на процедура вбивал чеп в управлението на патриотичната коалиция, написа "Епицентър ".

Пред партийната телевизия "Алфа " Сидеров съобщи по адрес на Валери Симеонов: "Този, който го прави (критиките по адрес на сътрудниците, б.р.), евентуално стартира да му се желае да скапе тази коалиция, да унищожи един сполучлив модел. Има медии, при които не бих отишъл и с опряно в главата оръжие, има водещи, дискредитирани, при които е нечистоплътно да се върви – Георги Коритаров... Само че хора, които ги вкарах аз в политиката, от през вчерашния ден са в политиката и в този момент са в държавното управление и си мислят, че политиката е по този начин... от вътрешната страна им идва като... по какъв начин да кажа - като дребна потребност. Този, който е получил наготово, от една-две години е тук и в този момент има поддръжката на такива фамозни политици като Цветан Цветанов... питате за скърцане в обединението. Аз се старая да ги обезвреждам тези скърцания, само че мoите усилия се сблъскват с едни дейности, които са разрушителни. Да излизаш по медиите и да обясняваш, че сътрудниците ти от Вътрешна македонска революционна организация са неприятни, че пиарката им е неприятна, не е честно. "

Лидерът на ПГ на „ Обединени патриоти “ захапа и Валери Симеонов:

„ Не е работа на Валери Симеонов да разсъждава върху работата на парламентарната група. Ако желае да оглавява парламентарната група - да заповяда, аз мога да отида на негово място. И всеки да си гледа работата. Ако той желае да менторства и да споделя какво би трябвало да се случва на всички места, това не е вярно. Нека двамата вицепремиери от патриотите в държавното управление да стартират да мислят, дружно с депутатите на Обединените патриоти, за прехраната на българина, за стопанската система и бизнеса, каквито са главните ни обещания пред гласоподавателите. Все още не сме съумели да вдигнем минималната пенсия до прага на беднотия 321 лева “

"Другият вицепремиер пък се е вторачил в самолети ", продължи той, визирайки министъра на защитата и водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов. Към него също бе насочен съответен съвет: Ние сме дали на Съединени американски щати военни бази, не заплащат нула, айде в случай че обичат да подарят 20 самолета, а не да желаят 2 милиарда от измъчения българин. Има парламентарна група, тя работи доста добре под мое управление, салдото е налице, сподели още Волен Сидеров.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР