Пред NOVA директорът на Пирогов коментира случая с Мустафа Емин,

...
Пред NOVA директорът на Пирогов коментира случая с Мустафа Емин,
Коментари Харесай

Директорът на „Пирогов” : Медицинските сестри постоянно са подложени на агресия и това трябва да спре

Пред NOVA шефът на „ Пирогов " разяснява случая с Мустафа Емин, консултант на министър Тодор Тагарев. Проверката на лечебното заведение демонстрира, че няма нарушавания от страна на медицинските лица по случая.

Според доктор Димитров, Емин прекъсва няколко пъти работата на медиците в шокова зала. Очаква се министърът на защитата Тодор Тагарев да изгледа видеозаписите от охранителните камери, след което ще разгласи и окончателното си решение дали да освободи своя консултант от поста му.

„ Няма никакви нарушавания от страна на личния състав и желая да им благодаря за професионализма, психическата им резистентност и за моралното държание ", съобщи доктор Валентин Димитров, шеф на УМБАЛСМ „ Пирогов ".

„ Не всички дейности на господин Емин са в границите на нормата за държавен чиновник. Медицинските сестри непрекъснато са подложени на някакъв вид експанзия, словесна, с нападки и обиди и даже с физическа интервенция. Това би трябвало да спре ", сподели доктор Димитров. И добави, че никой от Министерството на защитата не се е свързвал с него.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР