Пред нашите герои на демокрацията заявяваме, че ще продължим делото

...
Пред нашите герои на демокрацията заявяваме, че ще продължим делото
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ от Корница: Пред нашите герои на демокрацията заявяваме, че ще останем гарант за правата и свободите на гражданите и за стабилността и сигурността в България

Пред нашите герои на демокрацията заявяваме, че ще продължим делото им, ще отстояваме и пазиме свободата в нашата Родина България. Това съобщи водачът на Мустафа Карадайъ  Мустафа Карадайъ Мустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино, по време на възпоменателния протест в гоцеделчевското село Корница в памет на жертвите на така наречен „ възродителен развой ”. На него бе почетена паметта на убитите по време на асимилаторската политика от комунистическия режим през март 1973 г, оповестиха от централата на политическата групировка.

Във възпоменателния протест участваха още зам.-председателите на Ахмед Ахмедов  и Халил Летифов, народните представители Елхан Кълков, Хайри Садъков, Небие Кабак, Байрам Байрам и Павлин Кръстев, ръководителят на Младежко и депутат Сезгин Мехмед,  регионалният ръководител на Благоевград Ведат Хюсеин, както и общински ръководители и общински кметове на от региона и прилежащите области, представители на посолството на  Турция в София и районният мюфтия на Благоевград Осман Кутрев.

Ние ще отстояваме и ще пазиме демокрацията в България, а демокрацията съставлява господство на закона и съблюдаване на човешките, гражданските и политическите права и свободи на хората.  Ние ще останем гаранти  на демокрацията, гаранти на правата и свободите, на стабилността и сигурността в страната, гаранти на целостта на нашата Родина България, безапелационен бе Карадайъ.

Ние всяка година се събираме тук, на този площад, с цел да почетем жертвите на тези грозни събития, да почетем героите на демокрацията в България. И по този начин ще бъде, увери Мустафа Карадайъ  Мустафа Карадайъ Мустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино,.



Не се събираме за реваншизъм или отплата. Събираме се, с цел да не се не помнят тези грозни събития и да не се изопачават от дистанцията на времето, съобщи водачът на. И напомни, че до неотдавна хора от ГЕРБ споделяха от трибуната на Народното събрание, че такива грозни събития не е имало.

50 години минаха от последния опит за насилствена асимилацията. Това в учебниците още не участва, а хора, които са били на власт в последните 10 години участват, акцентира Карадайъ и назова това двоен стандарт.

Затова сме тук – с цел да помним тези събития. Ние би трябвало да бъдем живата история на тези събития и да ги предаваме на идващите генерации, с цел да не се позволява да се случват още веднъж, безапелационен бе водачът на.

Да ни вземат името значи да ни вземат душата. Затова би трябвало да помним тази история, само че не за реваншизъм, сподели още Карадайъ. И напомни: „ Така го направихме. През 1985 година се сътвори и незаконната организация за битка без оръжие с началник доктор Ахмед Доган. Бяха разкрити, влязоха в пандизите, само че не стопираха борбата от пандизите, с цел да стигнем проведените мирни митинги през май 1989 година в Североизточна България, които форсираха рухването на тоталитарния режим, с цел да пристигна демокрацията в България. За да пристигна свободата в България. Тогав ние се обединихме. Западните с Източните Родопи, Родопите като цяло с Делиормана. И ние се обединихме в България. И това обединяване се назовава Движение за права и свободи.

Ние казахме НЕ на реваншизма, по либерален път ще градим общото ни бъдеще в нашата Родина с съществена философия заедността, сподели още Мустафа Карадайъ  Мустафа Карадайъ Мустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино,. И изясни: „ Заедността като философия на българския етнически модел, като философия за правене на политика от Движението за права и свободи значи другите да бъдем дружно, да бъдем горди и почтени другите и да бъдем дружно. Всеки да отстоява разликата си, своята еднаквост и да бъдем дружно. Ако е нужно, на другия да му оказваме помощ, с цел да отстоява своята идентичност   и да бъдем дружно и дружно да градим общото ни бъдеще. ”.

Така към този момент 32 години вършим политика в България, учредена на философията на заедността, сподели водачът на.  

Но през днешния ден имаме власт, която употребява инструментите на разделянето и опълчването, на реваншизма. И то в едно спешно и обезпокоително време, даде оценката си Мустафа Карадайъ  Мустафа Карадайъ Мустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино,.

„ Вместо да търсим омекотяването на рецесиите, виждаме една власт, която разделя, която сочи с пръст и употребява противозаконни способи и принадлежности за разделяне и опълчване. Видяхме го предходната година и по време на изборите ”, съобщи водачът на. И добави: „ Тези министри споделят, че властта им е на 100 дни. Да, властта е на 100 дни, само че министрите са на власт от 315 дни, от май предходната година. А единият от тях си разреши да ни върне  тези грозни времена от интервала на промяната на имената ни. Това са грозните неща. ”.

Лидерът на, управлението на Движението, народните представители, членовете и симпатизантите на партията сервираха венци и цветя пред паметника на героите на демокрацията в Корница. След това сервираха венци и цветя пред паметника на жертвите на тоталитарния режим и в гоцеделчевското село Брезница.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР