Пред медиите Алек Болдуин многократно отрече да е правил това,

...
Пред медиите Алек Болдуин многократно отрече да е правил това,
Коментари Харесай

Лоши новини за Алек Болдуин

Пред медиите Алек Болдуин неведнъж отхвърли да е правил това, наблягайки убедеността си, че е работил със „ студено оръжие ”, т.е., без бойни патрони. Тестовете обаче откриха, че револверът не разрешава „ инцидентна ” пукотевица, с други думи, без влияние върху спусъка е невероятно да се създаде изстрел.

Адвокатът на Хана Гутиерес Рийд, оръжейничката на снимачната площадка, незабавно уточни несъгласието с изказванията на Болдуин.

„ Тези нови документи показват опитите на разнообразни членове на продукцията през цялото време да избягат от отговорност и да трансфорат 24-годишната оръжейничка в изкупителна жертва за тази покруса “, сподели юрист Джейсън Боулс в изказване за ABC News. Той уточни, че Хана е изпълнявала две фунции на снимачния терен – помощник по реквизита и оръжейник, само че макар многократните ѝ претенции, не е получила задоволително време за образование за втората толкоз виновна позиция.

От друга страна, в отчета се споделя, че правоприлагащите органи не са открили безапелационно доказателство, че огнестрелното оръжие е било заредено...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР