Празниците минаха и вече изпратихме първата работна седмица. В нея

...
Празниците минаха и вече изпратихме първата работна седмица. В нея
Коментари Харесай

Леко ястие, с което да отпочинете след празниците

Празниците минаха и към този момент изпратихме първата работна седмица. В нея бяха Йордановден и Ивановден, които в допълнение способстваха за тежкото хранене от празничните трапези. В тази публикация ще предложим на вашето внимание рецепта за леко вегетарианско ядене, с което да отпочине организма ни след тежкото и щедро ястие по празниците. Освен това има спомагателен бонус, който отсъства при част от здравословните неща - ястието е пъклен вкусно.
Продукти за рецептата:
500 гр брашно
2 яйца
сол
 Солени мъфини за закуска Солени мъфини за закуска
Необходими артикули: 3 яйца 100 г топено сирене 100 гр кашкавал към 100 г пушено филе сол, черен пипер джоджен (сух или свеж...
сода
вода
домати, краставици, моркови
картофи, броколи
чесън, лук
 Вкусна и лесна домашна пастърма Вкусна и лесна домашна пастърма
Пастърмата е това мезе, което постоянно ни притегля окото на витрината. Смущаваща е само високата цена. Предлагаме ви една лесна&nbs...
сирене

Начин на подготвяне на ястието:
От брашното, яйцата, солта, содата и водата се образува примес за палачинки – всичко се разрушава в купа и се подготвя примес с консистенцията на боза и се изпичат палачинки. Докато се пекат, картофите и броколите се измиват, обелват, нарязват и сваряват в тенджера. Доматите, краставиците, лукът се измиват и нарязват. Всичко се слага в купички и когато палачинките са подготвени, във всяка се прибавя от зеленчуците, чесъна и сиренето.
Както всякога продуктите могат да бъдат открити елементарно и не са изключително скъпи. Това е нещо, на което държим по време на всички предписания, които споделяме. Надяваме се, че рецептата ще ви хареса и че ще я изпробвате вкъщи. Споделете с нас резултатите. Ще се радваме да забележим и други вегетариански предписания, които да тестваме през януари в мнения под публикацията. 

Още от РЕЦЕПТИ:


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР