Празникът на виното и любовта наближава. Оказва се, че 14

...
Празникът на виното и любовта наближава. Оказва се, че 14
Коментари Харесай

Свършиха свободните места в курортите за Свети Валентин

Празникът на виното и любовта наближава. Оказва се, че 14 февруари няма да означи рекордни цени в българските курорти.

От туристическия отрасъл към този момент са готови добре за този празник. Организирани са разнообразни пакети. Във всички има включени СПА процедури, богата музикална стратегия, среща с обичани музикални реализатори, тематични вечери и още доста и разнообразни изненади.

Проверка на Българска национална телевизия в зимни курорти сподели, че в част от обектите смяна в цената няма, а в други тя е обвързвана с инфлационния показател за страната. Интересът от страна на туристите е голям. Свободни места съвсем няма.

По-високо категоризираните хотели във Велинград остават измежду желаните от туристи в страната. Интересът към СПА столицата е огромен, офертите - разнообразни.

" Интересът е много засилен, както към града, по този начин и към нашия хотел. За момента местата ни са съвсем изчерпани. Спрямо общоприетите пакети нямаме нарастване, защото сега всички знаем какъв брой мъчно е за хората с тази инфлация ", споделя Надежда Малчева - маркетинг шеф в хотел.

Цената за този пакет е малко над 200 лв. за двама. Освен празнична вечеря и посетител реализатор, гостите ще получат и всички СПА услуги.

На други места за празника оферират общоприет и уикенд пакет.

" Обичаме да се майтапим, че един Свети Валентин не стига, тъй че хората могат да ни посетят, както през уикенда преди 14 февруари или на самия 14 февруари за две нощувки. Тогава празнична блок маса има.
Обръщаме особено внимание на десертите - вино, шоколад ", споделя Анна Божкова - управител в хотел.

Този път рекордни цени за този празник във Велинград няма, само че в ценовите предложенията е заложен инфлационния %.

Интерес към празника регистрират и в Банско. В зимния курорт също дават обещание доста изненади.

" Ще се надяваме всичко да бъде извънредно добре и с доста положително въодушевление за всички млади, влюбени, обичащи виното, обичащи ските, обичащи СПА-то ", споделя Димитър Колев - шеф на хотел в Банско.

Най-малкият пакет за празника в Банско е от 3 дни, а неговата стойност е към 600 лева.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР