Празник на дарителите организира на 18 декември, вторник, от 11

...
Празник на дарителите организира на 18 декември, вторник, от 11
Коментари Харесай

Детската клиника прави Празник на дарителите

Празник на донорите провежда на 18 декември, вторник, от 11 ч. Клиниката по педиатрия и генетични болести на УМБАЛ " Свети Георги ". Тържеството се организира за пета поредна година и с него се изрича признателност на всички донори през миналата година, описа проф. доктор Иван Иванов, шеф на клиниката, която измежду пловдивчани е по-позната като Детска клиника.

Наред със документите, които ще получат всички благодетели, ще бъде показан и доклад за потреблението на даренията и равносметка за работата през 2018 година

Водещи на тържеството ще бъдат пациенти на клиничното звено. Тъй като тази година мотото на Празника на донорите е " Пациентите за нас ", ще бъде показан къс филм с изявленията на лекувани в Детска клиника деца и техните родители. След прожекцията ще бъдат показани мнения в специфичната книга за усещания и от уеб страницата на клиниката.

На място ще бъде оповестена и една нова акция за идната 2019 година, в която Пловдив ще е Европейска столица на културата. Тържеството ще продължи с музикално-поетична стратегия, която включва осъществявания на деца от НУМТИ „ Добрин Петков “ и лекари, след което ще бъдат поднесени документите на донорите.

И защото наближава Коледа, а всички пациенти на клиниката са деца, ще им бъдат раздадени дарове, готови от студенти по дентална медицина.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР