Празничната вечер ще бъде по-специална за младо семейство от Бургас.

...
Празничната вечер ще бъде по-специална за младо семейство от Бургас.
Коментари Харесай

Двойка от Бургас посреща първата първата си Коледа като семейство и като родители

Празничната вечер ще бъде по-специална за младо семейство от Бургас. Стефан и Поля Тюфекчиеви посрещат първата си Коледа като семейство и като родители.

Двамата са публично семейство едвам от 4 месеца. След като Стефан предлага брак на Поля на връх Нова година, през лятото подписват брак, а единствено преди 2 месеца им се ражда дребният Мариян, който прави тази Коледа за тях специфична.

„ Една неповторима Коледа тази година. Наистина имам необикновено възприятието за уют, за фамилна топлота, просто доста добре се усещам. Семейството е цялостно. Първата ми Коледа с такова въодушевление и подобен дух, просто неповторимо възприятие “, споделя Стефан Тюфекчиев.

„ Със сигурност ще бъде най-специалната Коледа това, живот и здраве, следващата година, в случай че има второ, ще е още по-специална “, споделя Поля Кинчева – Тюфекчиева.

Малкия Мариян също усеща, че в новия му дом царува празнично въодушевление.

Младото семейство споделя, че връзката в една връзка е най-важна. Разпределят си наедно домакинската работа, само че назад на упованията - мъжът в фамилията дава отговор за трапезата. И тъй като и Поля, и Стефан са сертифицирани фитнес треньори и точно залата ги събира, намират по-полезни кулинарни други възможности по празниците.

„ В коледната софра можем да използваме по-изчистени меса, в случай че се вършат месни сарми, да има вместо свинска кайма, да се постави кълцано пуешко или пилешко месо, може да се понижи потреблението на олио, като може да се замести със зехтин и то в доста дребни количества. Колкото и да се трансформират времената и традициите, постоянно е добре на Бъдни Вечер да има една домашно приготвена питка “, безапелационен е Стефан.

Традициите може и да се трансформират, само че не и това, на което младото семейство желаят да научат първата си рожба.

" Да бъде добър човек, да бъде твърдоглав, да не се предава, да бъде дебелоглав, като нас двамата и да си преследва фантазиите “, пожелава Поля.

Като коледната фантазия на неговите родители – новият живот да донесе наслада за цялото семейство.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР